Besbo automaterialen – Tilburg

Ruim assortiment automaterialen in Tilburg-Zui

Welkom bij Besbo Tilburg!

Wij zijn een automaterialen grossier en hebben al meer dan vijftig jaar ervaring met verkopen van en adviseren over automaterialen en gereedschappen. Ooit begon het in 1967 met ons eerste filiaal aan het Emmaplein in Den Bosch, maar toen was Besbo slechts een bedrijf voor het reviseren van koppelingen. Vrij snel vergrootten wij ons assortiment door de vraag naar automaterialen en verhuisden wij naar een groter filiaal. Binnen een korte periode kwam er zelfs een tweede vestiging bij. 

Wij bieden een breed assortiment aan automaterialen en gereedschappen en kiezen hierbij voor A-merken. Bent u echter op zoek naar een alternatief, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres!

Wij zijn onafhankelijk en niet gebonden aan één leverancier, waardoor we per leverancier de sterke punten bieden. Zeven keer per dag krijgen we nieuwe voorraad geleverd. Hierdoor is de kans klein dat we een artikel niet kunnen leveren.

Onze baliemedewerkers hebben ervaring in de garage en kunnen u daarom altijd van deskundig advies voorzien. Wij zijn een groothandel en om deze reden richten wij ons voor een groot gedeelte op het bedrijfsleven. Onze focus ligt op het snel leveren van automaterialen en gereedschappen en daarom rijden we op basis van afroep en loyaliteit. We rijden niet met vaste routes. Hierdoor kan het niet voorkomen dat u net te laat besteld en de producten pas tijdens de volgende route worden geleverd. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u de automaterialen zo snel mogelijk heeft. Ook als we de producten niet op voorraad hebben, proberen we er zo snel mogelijk aan te komen en ze te leveren. Daarnaast hechten wij veel waarde aan het persoonlijke contact met onze klanten.
Daarom zijn wij zeer tevreden met onze klantbeoordelingen die voor al onze vestigingen gemiddeld minstens een 7,5 geven, want als onze klant tevreden is, zijn wij ook tevreden.

Besbo automaterialen is gelegen in de buurt van de Ringweg Zuid bij Tilburg. Daardoor is het zeer makkelijk te bereiken vanuit Berkel-Enschot, Udenhout, Moergestel, Oisterwijk, Hilvarenbeek, Alphen, Gilze en andere dorpen in Brabant.

De beste service voor uw auto

Met meer dan 50 jaar in de branche heeft Besbo altijd wel een advies voor uw auto. Wij zijn onafhankelijk en niet gebonden aan één leverancier, waardoor we per leverancier de sterke punten kunnen bieden en u kunnen garanderen van een goede aankoop. Zeven keer per dag krijgen wij een nieuwe voorraad materialen aangeleverd. Niet veel winkels krijgen zo vaak een nieuwe vorraad. Hierdoor is de kans klein dat we een artikel dat u nodig heeft niet kunnen leveren.

Besbo is onder anderegespecialiseerd in (onder andere) de merken Valeo, Thule, Skf, Philips, Moog, Luk, Kyb, Graf, Febi, Carpoint, Bosch en Beru.

Onze kenmerken

Breed Assortiment

We kiezen voor a-merken, maar ook voor alternatieven bent u aan het juiste adres!

Snelle levering

We focussen op snel leveren van de producten, dus rijden we op basis van afroep en loyaliteit

Gunstige prijzen

Onze producten zijn van hoge kwaliteit voor een redelijke prijs, zo grijpt u bij ons nooit mis.

Goede service

Onze medewerkers hebben ervaring in de garage en kunnen u altijd van deskundig advies voorzien.

Deze producten bieden wij

Besbo biedt een ruim assortiment automaterialen van verschillende prijsklassen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wiellagers, spanrollen, veren, hulpveren, uitlaten, schakelaars, schokdempers, radiateurs, remmen, koppelingen, koelsystemen en veel meer. Wij bieden deze artikelen vrijwel allemaal vanuit A-merken. Zo bent u zeker van een aankoop van goede kwaliteit. Wij blijven alsnog onafhankelijk, dus zullen we ook andere merken aanbevelen als u die beter kunt gebruiken. Ook kunt u bij ons technische data over uw auto aanvragen, aangevuld met uw persoonlijke gegevens. Zo weet u altijd alles over uw auto en kunnen wij u op basis van de gegevens advies geven.

Ook voor uw motor of brommer hebben we een ruime keuze. Van bromfietsplaten tot motorsteunen, snorfietsplaten, aandrijving etc. Wij hopen u binnenkort te zien bij Besbo automaterialen!

Voor het bekijken van een deel van het assortiment kunt u kijken op de pagina producten. Het volledige assortiment vindt u in onze winkel in Tilburg. Kom vooral langs en bekijk al onze onderdelen!

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze producten en diensten?

Zo kun je Besbo Tilburg bereiken

JF Vlekkeweg 10-01 t/m 10-03, 5026 RJ Tilburg
013-5435622
013-5351502
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld