Diensten

Onze diensten

Technische data

U heeft gedetailleerde technische informatie nodig om onderhoud en reparaties uit te voeren. Afstelgegevens, vulhoeveelheden, aanhaalmomenten, reparatie-instructies, verklaringen van foutcodes, elektrische schema’s, onderhoudsschema’s: de informatie is uniek per auto. Besbo Automaterialen brengt alle technische data binnen handbereik. We leveren de broninformatie van fabrikanten voor personen- en lichte bedrijfswagens. Informatie die snel vindbaar is op kenteken en die u aanvult met uw eigen gegevens.

Mogelijkheid tot online bestellen

Als garagebedrijf heeft u de mogelijkheid om via ons onderdelen bestelsysteem bij Besbo orders te plaatsen. Met een eigen login en wachtwoord vindt u per auto en onderdeel de merken die wij leveren. Uw bestelling wordt automatisch doorgezet naar onze baliemedewerkers en zo snel mogelijk verwerkt en klaargelegd om te bezorgen.

Een voordeel van het bestelsysteem is dat u meteen ziet welke producten op voorraad zijn, bij uw Besbo filiaal, bij een ander Besbo filiaal, of bij de leverancier! Zo weet u meteen hoe snel u het product geleverd krijgt. Daarnaast ziet u direct de prijzen weergegeven.

Voor meer informatie over het online bestelsysteem of voor een eigen login, kunt u contact met ons opnemen.

Formule

Wij bieden via GroupAuto de formule CarXpert aan. CarXpert is een netwerk met 5.300 leden in 18 landen. De slogan van CarXpert is ‘ de ruggengraat van uw bedrijf’. Deze ruggengraat bestaat uit vakmanschap en marketingondersteuning. CarXpert helpt de ondernemer in zijn werkplaats. Daarnaast ondersteunt CarXpert de ondernemer in zijn uitingen naar de klant.

Training & Opleiding

De ontwikkelingen van auto’s gaan snel en om deze reden is het belangrijk dat de kennis van monteurs up to date blijft. Wij van Besbo vinden dit ook belangrijk en om deze reden bieden wij een breed aanbod van trainingen en opleidingen aan via GroupAuto: DiagnoseXpert en via Fource: Automotive Academy.

Kijk voor het actuele aanbod op www.diagnosexpert.nl en www.automotiveacademy.nl.

Heeft u vragen of behoefte aan informatie over opleidingen en trainingen? Neem dan contact met ons op!